VIPER nyílt nap


2017.06.07. 8:35

Május 24-én VIPER nyílt napot tartottunk a vecsési Bálint Ágnes Kulturális központ színháztermében. A rendezvény kiváló alkalmat nyújtott meglévő és reménybeli partnereink, viszonteladóink, takarító vállalatok számára, hogy a VIPER brand széleskörű termékpalettáját megismerhessék.​

 

 

Itt nyílt lehetőségünk a nagyközönség számára bemutatni a már ismert tisztítógépeink mellett új termékeinket is, úgy mint az AS530 R és az AS5160/AS5160 T modelleket.

 

Több, mint 30 vállalat, közel 70 látogató vett részt az eseményen, ahol kollégáink részletesen megismertették a VIPER termékcsalád tisztítógépeit az általános és száraz-nedves porszívóktól kezdve, a kárpittisztítón, egytárcsás súrolókon át a gyalogkíséretű és vezetőüléses padlótisztítókig.

Vendégeink személyesen is meggyőződhettek róla, hogy a VIPER termékek amellett, hogy kiváló ár/érték arányt nyújtanak, könnyen kezelhetőek, működtetésük felhasználóbarát, költséghatékonyak és megbízható tisztítási eredményt biztosítanak.

 

Célunk a szakmai nappal az volt, hogy a résztvevők gyakorlatban is megismerhessék, kipróbálhassák gépeinket, ezért interaktív bemutatót is biztosítottunk vendégeink számára, mely igen nagy érdeklődést váltott ki a jelenlévőkből.

 

Az egyes takarítóvállalatok képviselői közelebbről is megismerhették a brand termékeit, hogy alaposabb képet kapjanak a számukra kínálkozó lehetőségek széleskörű tárházából. Bemutatónknak köszönhetően könnyebbé vált számukra a döntés, hogy az általuk végzendő tisztítási feladatokhoz melyik tisztítógépünk a legmegfelelőbb, egy kis méretű gyalogkíséretű AS380 vagy a legújabb VIPER termék, az AS530 R vezetőüléses padlótisztító. 

 

Szép számban jelenlévő vendégeink között a rendezvényen kisorsolásra került egy LS160 HD egytárcsás súroló is, melynek megbízható teljesítményéről természetesen használat közben is meggyőződhettek a résztvevők. A VIPER-napon regisztrált látogatók számára nagy értékű kedvezménykuponokkal is kedveskedtünk, melyet az elkövetkezendő 1 hónapban válthatnak be megrendelés esetén.

 

Összegezve tehát a VIPER nyílt nap sikeréből azt a következtetést vonhatjuk le, hogy elengedhetetlen vállalatunk és a tisztítás-technológia szakmában résztvevő meglévő és új partnerek, viszonteladók, takarító vállalatok közti kommunikáció ahhoz, hogy megismerhessük igényeiket, és ezáltal pontosabb képet nyújthassunk a brand nyújtotta megbízható hatékonyságú termékpalettánkról számukra, és megbizonyosodhassanak afelől, hogy a VIPER kiváló ár/érték arányt képvisel a piacon.​​​​