VIPER PI WOLF130


2021.09.03. 11:22Kárpit- és szőnyegtisztítás egyszerűen

 

A Nilfisk bemutatja a VIPER sorozat új tagját, a WOLF130 kárpittisztítót.

 

A kárpitozott felületek, szőnyegek tisztítására szolgáló berendezések esetében a hatékonyság és az alaposság mellett különösen fontos a mobilitás. A VIPER WOLF130 kárpittisztító esetében a kényelmet és a kiváló teljesítményt kínáljuk egyetlen, kompakt berendezésben. A praktikus kialakításnak köszönhetően rendkívül rugalmas használatot tesz lehetővé. A nagy igénybevételnek kitett szőnyegekről és kárpitozott felületekről hatékonyan eltávolítható a szennyeződés, ezáltal hosszú ideig újszerű és vonzó állapotban maradhatnak.

 

Erőteljesen fellazítja a szennyeződéseket, és felszívja azokat

A nagy teljesítmény és az egyszerű kezelés a kisebb szőnyegfelületek tisztításakor, foltok eltávolításakor is kulcsfontosságú. Az úgynevezett extrakciós berendezések, mint például a Nilfisk által gyártott VIPER WOLF130 különösen hatékonyak. Egyetlen művelet során még a mélyen ülő szennyeződéseket is fellazítják a szálakról, és a használt tisztítószerrel együtt újra felszívják azokat. Így még az erősen igénybe vett szőnyegek is gyorsan újra tisztává és szárazzá válnak.

 

A VIPER WOLF130 kétlépcsős szívómotorja 21,8 kP nyomást generál - így a szivárgásoknak és foltoknak semmi esélyük.

A folyadékok felszívásához a felhasználó egy tíz centiméter széles kézi felszívófejet vagy egy 25 centiméter széles padlótisztító fejet használhat, a piszkosvíz pedig egyszerűen kiüríthető a kivehető tartály segítségével. A készülék kezelőpaneljét is az egyszerűség jegyében tervezték: Egyetlen kapcsoló vezérli a szívómotort és a szivattyút.

 

Rugalmas használat, helytakarékos tárolás

Legyen szó iskoláról, irodáról, szállodáról, egészségügyi intézményről – a kompakt kialakításnak és a nagyfokú rugalmasságnak köszönhetően a VIPER WOLF130 különlegesen sokoldalú felhasználást biztosít. A munka elvégzése után a készülék helytakarékosan tárolható. A készlet praktikus hálós táskát tartalmaz a permetező- és felszívófejek, tömlők és egyéb tartozékok egyszerű tárolásának érdekében.

 

Tegye tisztává és vonzóvá kárpitozott felületeit, szőnyegeit az új VIPER WOLF130 kárpittisztítóval.​​​​​​​​