VIPER PI AS1050R


2021.10.08. 12:15


Nagy területek hatékony és egyszerű tisztítása

 

A Nilfisk bemutatja a VIPER sorozat legnagyobb méretű vezetőüléses padlótisztítóját, az AS1050R-t.

 

A Nilfisk most olyan új berendezést kínál, amely a legjobb tisztítási eredményeket és a legjobb felhasználói kényelmet együttesen biztosítja. A VIPER AS1050R intuitív kezelőpanelje és kifinomult funkciói lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a gép teljesítményéből. Ez az új VIPER-megoldás kialakítása által is lenyűgöző és praktikus, és amellett hogy vonzó, hosszú távon is jó befektetést jelent.

 

Nagy teljesítmény nagy területekhez

Amennyiben nagy beltéri padlófelületeket kell hatékonyan megtisztítania, akkor a nagy teljesítményű vezetőüléses padlótisztító a legjobb választás. Az óránkénti 7840m2-es maximális teljesítményével a VIPER AS1050R a termelékenység és hatékonyság tekintetében a legmagasabb követelményeknek is megfelel. Ezt a 98 centiméteres munkaszélesség és az óránként nyolc kilométeres maximális sebesség teszi lehetővé. A 200 literes tiszta- és piszkosvíz tartálynak köszönhetően zavartalan a munkavégzés. A gép maximális tisztítóerejére azonban nem mindig van szükség: A gazdaságosabb vagy zajmentesebb tisztítás érdekében egy speciális ECO üzemmód és egy csendes üzemmód is aktiválható. Az alacsonyabb szívómotor teljesítmény, a kisebb vízáram és a minimális kefenyomás csökkenti a fogyasztást és a zajszintet, és növeli a gép élettartamát.

 

Egyszerű működtetés, robusztus kialakítás

Annak érdekében, hogy nagy teljesítményt nagyobb erőfeszítés nélkül érhesse el, a VIPER AS1050R kezelési koncepciója a legmagasabb szintű ergonómiát biztosítja. A felhasználó egyetlen gombnyomással indíthatja a gépet, majd egy intuitívan kialakított kezelőpanelen keresztül kezeli a különböző működési módokat és beállításokat - legyen szó a sebességről és a vízadagolásról vagy a kefenyomásról. A beépített LCD-kijelzőn nyomon követhetőek a szükséges információk. A két víztartály töltöttségi szintjét egy külön LED-kijelzőn követheti nyomon. Az olyan apró kényelmi funkciók, mint a mobiltelefonok töltésére szolgáló USB-port és a pohártartó további kényelmet biztosítanak.

 

A Nilfisknél az egyszerű használat kéz a kézben jár a biztonsággal és a robusztus kialakítással. A VIPER AS1050R könnyen hozzáférhető vészleállító kapcsolóval, első és oldalsó lökhárítókkal, valamint kanyarodáskor automatikus sebességcsökkentéssel rendelkezik. Annak érdekében, hogy a takarító személyzet számára megkönnyítse a kefe-/pad felvételét vagy leoldását, ez egyetlen gombnyomással elvégezhető. Ezek is optimálisan beállíthatók egy helyzetérzékelő segítségével. A hosszútávú problémamentes működést az ellenálló anyagok használata biztosítja. A felszívófejek alumíniumból, a tartályok pedig vegyszerálló polietilénből készülnek.

 

Hatékony tisztítás, egyszerű használat – Ismerje meg az új VIPER AS1050R vezetőüléses padlótisztítót.​​