Együtt a környezetünkkel


2013.06.12. 12:25

 

A technológiáinkon keresztül növeljük a beltéren is és kültéren is az életminőségét és csökkentjük a környezetünk tisztításakor keletkező környezeti terhelést. Célunk, hogy egyidejűleg csökkentsük a költségeket és növeljük a környezet tudatosságot. Ezt azokkal a technológiákkal vittük véghez, amelyek csökkentik a tisztítószer használatot, csökkentik az energia- és vízfelhasználást, de ezek mellett magasabb minőségű tisztítási munkát biztosítanak. Egy időben gépeinknek felhasználóbarátnak kell lenniük és kezelőnek a lehető legjobb munkakörülményeket kell biztosítsák.

Az optimális termék feldolgozás már a koncepció kialakításánál és a tervezésénél megkezdődik. A Nilfisk Advance Csoport mérnökei felmérik, az ökológiai hatásokat a termékek egész életciklusa alatt. A tervezési útmutatásaink azt diktálják, hogy több újrahasznosítható anyagot használjunk termékeink gyártásakor, valamint előírják, hogy hogyan hasznosítsuk újra az elhasznált termékeket. Ez segít az ökológiai haladás biztosításában a termék egész élettartama alatt. 

Nilfisk-Advance elkötelezte magát:

 

  •  Hogy egészséges beltéri környezetet biztosítson

 

  •  Hogy a termékeink az ügyfeleink használata alatt és az után is az a lehető legkisebb környezeti terhelést adják

 

  •  Hogy gyakoroljuk a környezetünkre nézve felelős beszerzéseket, mind a termékeink gyártását, mind a tevékenységünket érintő beszerzéseket nézve  

 

  •  Hogy úgy gyártsuk termékeinket, hogy a legkisebb környezeti terheléssel járó termelési eljárásokat használjuk

 

  •  Hogy tevékenysége üzemeltetését állandó technológiákkal és gyakorlatokkal folytatja


 

  • Hogy okítja ügyfeleiket, az iparnak és partnereiknek maradó tisztítási gyakorlatot biztosít