Nilfisk-Advance kiterjesztette direkt jelenlétét Kínában - Pekingben egy újabb kereskedőre tett szert


2009.11.11. 0:00

 "A direkt értékesítés erejének növelése Kínában, a professzionális tisztítógépek piacának első helyéért játszott a kirakós játék egy fontos darabja,” mondta Jørgen Jensen a Nilfisk –Advance elnök vezérigazgatója, majd a következővel folytatta: „Ez a lépés egy fontos mozzanata, hogy megvalósítsuk növekedési stratégiánkat."
A Northern Viper a Viper termékek forgalmazója forgalmazója immár 12 éve és 2007 óta forgalmazza a Nilfisk, Nilfisk-CFM és Nilfisk-ALTO termékeket. A cég 29 alkalmazottat foglalkoztat beleértve a fent említett márkák szervizes és értékesítő dolgozóit Pekingben és a Hebei tartományban. Az üzleti tevékenység főként hotelek, takarítócégek és az ipar felé irányul.

Nagyszerű lehetőségek 
"Az Northern Viper cég megvásárlásával elértük az egyik kulcs fontosságú célunkat, a kínai kontinensen pozíciónk megerősítését.” mondta Jørgen Jensen, majd a következőképpen folytatta:

"A kínai piacot kevésbé érinti a gazdasági válság, mint a régebbi piacainkat. Kína jelentős erőket fektet az infrastruktúra fejlesztésébe, az átlag életszínvonal nő, és ezek által nő az igény a tisztítóberendezések iránt is. A Nilfisk-Advance már erős pozícióval rendelkezik Kínában kihelyezett termelő egységek tekintetében és most a kereskedelmi szervezet erősítésén is fáradozik."
A pekingi központú szervezet csatlakozásával, egy nagy támogatottságú szervezetként vagyunk jelen immáron Kínában is. 
Jelen pillanatban a Nilfisk-Advance három gyártóegységet tudhat magáénak Kínában, amelyek a kínai piacra és exportra egyaránt termelnek és több, mint 1000 embert foglalkoztatnak.

A Northern Viper tevékenységét egy új üzletágba irányítjuk és Northern Viper jelenlegi tulajdonosa Mr. Kai Kang, kereskedelmi vezetői pozíciót fog betölteni a cégnél.

Nilfisk-Advance
A Nilfisk-Advance – teljes gép kínálatával, mint kereskedelmi és ipari porszívók, padlótisztítók, ipari seprőgépek, kültéri tisztító berendezések, magasnyomású mosók – világszinten vezető gyártója  a professzionális célokra használt tisztítógépeknek.  Nilfisk-Advance 42 országban van jelen, mint 100%-os tulajdonú kereskedelmi- és gyártóegység. A cég több mint 4600 főt foglalkoztat és az éves árbevétele 790 millió Euró volt 2008-ban. 

További információk
Bármilyen kérdése merülne fel a fentiekkel kapcsolatban, kérem, hívja a +45 43 23 81 00. számot. 
Maradok tisztelettel 
Nilfisk-Advance A/S
Joergen Jensen 
Elnök és Vezérigazgató