Az első Danish-Chinese Business Award nyertese


2010.04.28. 0:00

A Nilfisk-Advance-t kitüntették a Kínában elért figyelemreméltó és innovatív eredményeiért.

 

A Dán-Kínai Üzleti Díjat azon dán és kínai cégek kaphatják, amelyek méretükhöz viszonyítva

· kimagasló és innovatív eredményeket értek néhány év alatt a dán-kínai üzleti életükben valamint az ezt megelőző években is

· elősegítették a dán és kínai cégek közti kapcsolatok létrejöttét valamint az azok közti együttműködést

· elismerést élveznek mind a dán, mind pedig a kínai üzleti életben.


Nils Foss Úr, a Dán-Kínai Üzleti Fórum elnöke a következőket állítja: “A Nilfisk-Advance egy olyan dán ipari cég kiváló példája, amely rövid időn belül az országba belépve termelő egységet állított fel és és megszilárdította jelenlétét a kínai piacon. Csupán hét év alatt megsokszorozták az üzleteik számát Kínában.. A cég teljes mértékben rászolgált a 2010-es Dán-Kínai Üzleti Díjra!”

 

Jørgen Jensen, a Nilfisk-Advance elnök vezérigazgatója az elismerésről a következőképp nyilatkozott: „Nagyon büszkék vagyunk, hogy elnyertük ezt a tekintélyes díjat. Számunkra egy elsődleges szempont, hogy kiterjesszük és növeljük jelenlétünket a kínai piacon. A növekvő életszínvonal, valamint a mechanikus tisztítóberendezések használatának növekedése a mi lehetőségeinket is növelik a Népi Kínában. Valószínűnek tartjuk, hogy a kínai piac szignifikánsan nőni fog a következő időkben és mi ott leszünk, hogy szakértő tudásunkat és professzionális tisztítóberendezéseinket elérhetővé tegyük.”

 

A globális versenytársakhoz képest a Nilfisk-Advance viszonylag korán indította el üzleti tevékenységét Kínában, hamar felismerve, hogy a korai jelenlét a jövőbe való invesztíciót jelenti. A kínai társadalom megnövekedett igénye a jó minőségű következetes takarítás iránt gyorsan növekvő piacot eredményezett.
A Nilfisk Advance helyi gyártása és fejlesztése lehetőé teszi a kínai és ázsiai piacon, hogy megfeleljünk a helyi ügyfelek elvárásainak mind a gépfunkciók mind az ár tekintetében. Napjainkban a Kínában eladott termékek 50%-a Kínában is készül.


Jørgen Jensen a jövőbeni stratégiákról Kínában, a következőket mondja: „Folytatjuk Kínában a piacépítést és a márka pozícionálásába való energia befektetést, valamint kiterjesztjük a gyártást a kínai piacra, és az európai és észak-amerikai exportra mind késztermék, mind alkatrész tekintetében.  A sikerhez egy erős kínai szervezet felépítése szükséges. Ezt a ma meglévő kínai szervezetünk kínálta óriási lehetőségek teszik elérhetővé. Ez a következő nagy kihívás a Nilfisk-Advance számára Kínában.”

A Nilfisk-Advance számára a díjat egy Koppenhágában tartott ceremónia alkalmával adták át április 27-én kedden.
További információkért keresse Jørgen Jensen elnök vezérigazgatót a következő számon:  + 45 43 23 81 00

Többet olvashat a Dán-Kínai Üzleti Fórumról és a Nilfisk-Advance befektetéseiről Kínában itt.