​Garancia

Minden VIPER tisztítóberendezést gondosan tesztelünk és a gyárban egy minőségbiztosítási vezető felülvizsgálatával gyártunk. A jótállásban feltüntetett feltételeknek megfelelően garantáljuk, hogy nincsenek hiányosságok anyag és kivitelezés terén.  Szerződött szervizpartnereink megjavítják vagy kicserélik azokat az alkatrészeket, amelyekről bebizonyosodik, hogy anyagában vagy kivitelezésében hibásak. Garanciális ügyekben hívja az Önhöz legközelebb eső VIPER szervizpartnert.
 

Az Európában eladott VIPER tisztítóberendezésekre vonatkozó megjegyzések:    

  • A VIPER tisztítóberendezéseknél minden gyártási hibára egy év teljes körű gyártói garancia vonatkozik, amely a beszerzés napjától lép életbe.
  • A jótállás csak eredeti beszerzés esetén lép életbe és nem átruházható.
  • VIPER szervizpartner javítsa a VIPER tisztítóberendezését a jótállási idő alatt.
  • A beszerzési dátum megállapításának érdekében a vásárlónak rendelkeznie kell az eredeti blokkal vagy egyéb, az eredetiséget igazoló irattal.
  • Minden postai és szállítási költség, beleértve a biztosítás díját is a tulajdonost terhelik. Egyéb követelésekről nem ejtünk szót.   
  • A VIPER tisztítóberendezésekre vonatkozó garancia kizárólag abban az országban vagy területen érvényes, ahol a vásárlás történt.   
     
Figyelem:
Ez a garancia nem vonatkozik a baleset, helytelen használat, sajátkezű javítások, gondatlanság, tűz által okozott sérülésekre, illetve olyan VIPER termékre, melyet nem hivatalos VIPER szervizpartner javított. A kopóalkatrészekre szintén nem terjed ki a garancia. A garancia érvényét veszti, amint a termékeket nem rendeltetésszerűen használják. Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati útmutatót és a karbantartási utasításokat.

​​